KOKEILE NYT
2 min read

Geomatikk laajentaa kumppanuutta Keypron kanssa Isossa-Britanniassa

Jan 12, 2021 7:46:49 AM

Keypro and Geomatikk logos final

Oslo, Norja; Vantaa, Suomi (12. tammikuuta 2021). Geomatikk ja Keypro ilmoittavat yritysten välisen kumppanuuden laajentamisesta, joka kattaa nyt myös Ison-Britannian.

Geomatikk on johtava paikkatietopalvelujen toimittaja Pohjoismaissa ja Keypro puolestaan globaali suomalainen yritys, joka keskittyy verkkotietojärjestelmien kehittämiseen ja niihin liittyvien prosessien virtaviivaistamiseen. Aikaisemmin yritykset ovat jo tehneet strategista yhteistyötä Pohjoismaissa. Kumppanuus perustuu sekä Geomatikkin että Keypron laajaan kokemukseen paikkatietoaineistojen hallinnasta ja ylläpidosta sekä ohjelmistoratkaisuista.

Keypron asiantuntemus verkko- ja paikkatieto-ohjelmistoista ja Geomatikkin vahvuus paikkatietopalveluissa sekä johtoselvityspalvelun toteuttamisessa antavat täyden palvelun verkon omistajille, verkon suunnittelijoille ja muille verkkoinfrastruktuurin sidosryhmille Isossa-Britanniassa. Geomatikkin ja Keypron tarjoama kokonaispalvelu kattaa verkon tietojen elinkaaren hallinnan suunnittelusta aina ylläpitoon sekä verkkojen vaurioiden välttämiseen.

Geomatikk tarjoaa tästä päivästä lähtien täyden Keypron ohjelmistovalikoiman Isossa-Britanniassa keskittyen ensin tietoliikennetoimijoiden tarpeisiin KeyCom-verkkotietoratkaisulla. KeyCom on uuden sukupolven kattava ja laajennettava paikkatietoratkaisu nykyaikaisille kuitu- ja teletoimijoille. Ratkaisussa on yhdistettynä selainpohjainen paikkatietoalusta, fyysinen ja looginen verkkorekisteri ja saumaton tuki automatisoiduille suunnitteluratkaisuille sekä provisiointijärjestelmille. KeyComin nykyisiin käyttäjiin kuuluu noin sata teleoperaattoria maailmanlaajuisesti. Geomatikk tarjoaa Keypron ohjelmistoratkaisut kätevänä avaimet käteen -ratkaisuna tukipalveluineen.

"Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa kumppanuudesta Keypron kanssa Isossa-Britanniassa, ja odotamme innolla lisäarvon luomista Ison-Britannian infrastruktuuriteollisuudelle". Sanoo Tore Blekastad, Geomatikk UK: n toimitusjohtaja. "Keypron johtavat verkkotietohallintaratkaisut yhdistettynä Geomatikkin osaamiseen ja palvelun laatuun edustavat uutta ja innovatiivista vaihtoehtoa eteenpäin ajatteleville infrastruktuuri- ja tietoliikenneyrityksille".

"Geomatikkilla on erittäin vahva osaaminen paikkatietopalveluista ja erilaisista verkko-omistajien tarpeisiin liittyvistä prosesseista jo monien vuosien ajalta. Meillä on kunnia ilmoittaa tästä uudesta kumppanuudesta Isossa-Britanniassa yritystemme välillä ", sanoo Keypro Oy: n toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen Kai-Uwe Prokki ja jatkaa:" Tässä ei ole kyse vain parhaiden paikkatietopalvelujen ja parhaiden paikkatietojärjestelmien saatavuudesta vaan näiden yhdistelmästä, jonka avulla Ison-Britannian verkon omistajat voivat antaa tiedot verkko-omaisuudestaan luotettaville käsille. "

Tietoja Geomatikkista

Geomatikk toimittaa ratkaisuja ja teknologiapalveluita verkkoinfrastruktuurin omistajille, urakoitsijoille ja suunnittelijoille. Geomatikkin paikkatietopalvelut auttavat verkko-omaisuuden omistajia nopeuttamaan prosessejaan ja vähentämään verkkojensa hallinnan elinkaarikustannuksia. Geomatikkin johtoselvityspalvelu, kenttäsovellukset ja maanmittauspalvelut ovat vähentäneet verkkojen toimintahäiriöiden riskiä ja virtaviivaistaneet prosesseja maanalaisten verkkojen vahingoittumisen estämiseksi 40 prosentilla viimeisen viiden vuoden ajalta. Geomatikk tarjoaa tällä hetkellä hallinnoituja palveluita yli 300 omaisuuden omistajalle Pohjoismaissa ja suorittaa maanalaisia tutkimuksia vuosittain noin 200 000 projektille.

Lisää osoitteessa https://geomatikk.com/

Tietoja Keyprosta

Keypro Oy on suomalainen verkko- ja paikkatietoratkaisuihin erikoistunut ohjelmisto- ja palveluyritys. Keypro-asiakkaita ovat erilaisten maanalaisten ja pintaverkkojen omistajat, urakoitsijat, suunnittelijat ja ylläpitäjät. Keypro palvelee yli 300 asiakasta kattamalla tietoliikenneverkot, vesihuoltoverkot, sähkönjakelun, katuvalaistuksen, kaukolämmön ja maakaasun. Kansainvälisesti ainutlaatuisena yrityksenä Keypro tarjoaa sekä verkkotietoihin liittyviä asiantuntijapalveluita että itse ohjelmistoratkaisuja. Kansainvälisesti Keypro toimittaa ammattitaitoisia palveluja ja verkkotietoratkaisuja useisiin maihin laajenevan kumppaniverkostonsa kautta.

Lisää osoitteessa https://www.keypro.fi/fi-fi/

Keypro Finland

Written by Keypro Finland