KOKEILE NYT
2 min read

Keypro toimittaa KeyCom-verkko- ja paikkatietojärjestelmän DNA Oyj:lle

Oct 2, 2020 2:47:56 PM

DNA Oyj, yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista, ja Keypro Oy, johtava verkko- ja paikkatietojärjestelmätoimittaja, julkistavat tänään merkittävän uuden sopimuksen. Keypro toimittaa KeyComin, fyysisen ja loogisen verkon verkkotietojärjestelmän DNA:lle. Sopimus sisältää myös kattavan verkkotiedon siirron uuteen järjestelmään, ohjelmistointegraation ja koulutuspalveluita. Projekti, jossa DNA:n nykyinen järjestelmä vaihdetaan Keypron täysin ylläpitämään KeyCom SaaS-ratkaisuun, käynnistyy kevään 2020 aikana.

"Keypro on verkkotietojärjestelmien vahva osaaja ja tuntee toimialamme erityisvaatimuksia pitkältä ajalta, ja olemme iloisia päästessämme aloittamaan heidän kanssaan yhteistyötä. DNA:n verkot palvelevat päivittäin miljoonia ihmisiä, joten meille on hyvin tärkeää, että kaikki verkkojemme toimintaa tukevat järjestelmät ovat alansa huippua. Keypro on luotettava Suomesta käsin operoiva toimija, jolla on hyvä valmius tuottaa DNA:n tarvitsema palvelu ja kehittää sitä eteenpäin", sanoo DNA:n palvelunhallinnasta vastaava johtaja Tuomo Rikman.

“Olemme tyytyväisiä saadessamme palvella DNA:ta globaalisti kasvavalla KeyComohjelmistoratkaisullamme ja integroida se DNA:n muihin järjestelmiin”, Kai-Uwe Prokki, Keypron toimitusjohtaja sanoo, ja jatkaa “ja tämä yhteistyö ei ehdottomasti koske pelkästään ohjelmistoja - se on vahva merkki luottamuksesta ammattipalveluihimme, jotka ovat ehdottoman tärkeitä näin massiivisessa tiedonsiirtohankkeessa. ”.

Lue lisää

Lisätietoja
Tuomo Rikman, johtaja, palvelunhallinta, DNA Oyj +358 44 220 3246, tuomo.rikman@dna.fi
Kai-Uwe Prokki, toimitusjohtaja, Keypro Oy +358 40 762 9131, kai-uwe.prokki@keypro.fi

DNA Oyj:stä
DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä.

Keypro Oy:stä
Press Release 4 (6) April 17, 2020 For immediate release Keypro Oy Horsmakuja 8 A 3, 01300 Vantaa, Finland www.keypro.fi VAT reg. FI23573290 Teollisuuskatu 13, 80100 Joensuu, Finland firstname.lastname@keypro.fi Keypro on johtava suomalainen verkkotiedon ja paikkatietoratkaisujen yritys, jolla on 25 vuoden kokemus alalta. Keypron asiakaskunta sisältää erilaisten infrastruktuuriverkkojen omistajia, urakoitsijoita, suunnittelijoita ja ylläpitäjiä sekä maan alla että maan päällä. Yhtiö palvelee yli 300 asiakasta, jotka käsittelevät televerkkoja, vesihuoltoverkkoja, sähkönjakelua, katuvalaistusta, kaukolämpöä tai maakaasua. Keypron erityisosaamista on kyky tarjota sekä verkkoon liittyviä asiantuntijapalveluita että verkkotietojärjestelmiä. Yhtiö toimittaa ammattimaisia palveluita ja verkkotietojärjestelmiä maailmanlaajuisesti kumppaniverkkonsa kautta.

Keypro Finland

Written by Keypro Finland