KOKEILE NYT
2 min read

Uratarinoita: Kari

May 29, 2022 6:00:00 AM

Career story blog

Kari: Useissa eri projekteissa marinoitu johtoselvittäjä.

Kerro itsestäsi ja miksi hait Keyprolle töihin?

Moikka kaikille! Kariksi minua kutsutaan, joskus jopa joku saattaa kutsua nimellä Kari-perkele omasta mielestäni onnistuneen lohkaisun jälkeen. =)

Koulutukseltani olen ympäristöteknologian insinööri, mutta veri veti kuitenkin ict-alalle. Ensimmäinen työura Keyprolla kesti yli 6 vuotta useissa eri projekteissa ja 4 vuoden mutkan kautta palasin takaisin ns. juurilleni alkuvuodesta 2021. Paluu oli helppoa, koska täällä on erittäin ammattitaitoinen, mutta kuitenkin maanläheinen ja rento ilmapiiri. Ihmiset ovat ystävällisiä ja kansainvälisiä. Keypron ohjelmistot jatkavat kansainvälistymistään uuden omistajan Geomatikkin turvin ja onkin erittäin mielenkiintoista nähdä, kuinka tämä suurella pieteetillä rakennettu kokonaisuus otetaan vastaan maailmalla.

Kerro normaalista työpäivästäsi?

Kaivulupapalvelussa ensimmäiset sanat, jotka sanon asiakkaille aamulla ovat “Keypron Johtoselvitys”. Puhelun aikana käymme asiakkaan kanssa huolellisesti läpi alueen, jossa kaivuuta aletaan suorittamaan. Tämän jälkeen tilaamme kaapelinnäytön kohteeseen ottaen huomioon asiakkaan toiveet. Tässä työssä saa olla yhteydessä asiakkaaseen lähes heti urakan alkumetreiltä asti ja olla osana ketjua, jossa pyritään välttämään kaapelivaurioita. Yhteydenotot tulevat pääsääntöisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Näemme tärkeänä sen, että asiakas ottaisi meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Pyrimme auttamaan ja opastamaan asiakasta parhaan tietotaitomme mukaan sekä toteuttamaan kaivuun ilman kaapeli- tai johtovaurioita. Työssä vaaditaan tarkkuutta ja monipuolisia tietoteknisiä taitoja. Myös hyvä vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tärkeää. Hyvästä kielitaidosta on hyötyä, sillä asiakkaat voivat puhua äidinkielenään suomen kielen lisäksi esimerkiksi ruotsia tai englantia. Onkin mielenkiintoista kuunnella asiakkaiden erilaisia ruotsinkielen murteita…. öö miten se menikään.

Miten rentoudut?

Mielestäni parasta on se, kun saan viettää aikaa perheeni kanssa luonnossa tai matkoilla. Kavereiden ja tuttavien tapaaminen sekä heidän kanssaan harrastaminen (höntsäpalloilu, jääkiekko, frisbeegolf, pyöräily jne.) ovat myös lähellä sydäntäni. Sen verran ns. nörtti puoli minustakin löytyy, että pidän kovasti myös online pelaamisesta porukalla siten, että peleissä pääsen käyttämään myös Lontoon kieltä.

blog career story Kari

Mikä on Keyprolla parasta?

Keypro on hyvä Paikka! Joustavuus on mielestäni se sana, joka kuvastaa Keyprota parhaiten. Olipa kyse sitten työntekijästä tai asiakkaasta, niin talon kanssa yhteistuumin pystyy keksimään ratkaisun siihen siten, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Esimerkiksi itse siirryin sujuvasti etätöihin loppukesästä ilman mitään ongelmia. Työvälineet ovat uusia ja toimivat hyvin, jonka seurauksena on mukava tehdä töitä. Esimiehille voi kertoa asiasta kuin asiasta ja he kuuntelevat.

Kenelle haluat lähettää terveisiä?

Työkavereita ei voi koskaan kiittää liikaa, joten ISO kiitos kaikille teille! Yhteistyöllä Keypro on enemmän kuin osiensa summa. Asiakkaille terveisiä ja teidän yhteydenottojanne odotellessa =)
A wise man once said: Don't be afraid to 𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙖𝙜𝙖𝙞𝙣. This time you're not starting from scratch, you're starting from experience.

- Kari

Topics: Rekrytointi
Keypro Finland

Written by Keypro Finland