KOKEILE NYT
1 min read

Uratarinoita: Laura

Jun 12, 2022 6:00:00 AM

Career story blog

Nimi ja titteli: Laura ja toimin sovelluskehitystestaajana sekä markkinointiassistenttina

Kerro itsestäsi ja miksi hait Keyprolle töihin?

Olen Laura ja aloittanut työurani Keypro:lla kesätöiden merkeissä asiakaspalvelussa osana Kaivulupa.fi -tiimiä. Siirryin myöhemmin osaksi testaustiimiä ja työskentelenkin tälläkin hetkellä päätoimisesti osana testaustiimiä. Lisäksi hoidan Keypro:lla sosiaalisenmedian puolta Facebookin ja mainoskampanjoiden osalta. Hain Keypro:lle alunperin kesätöihin, mutta jäinkin taloon saatuani vakituisen paikan. Päätökseeni jäädä taloon pidemmäksi aikaa vaikutti halu kehittyä talon sisällä sekä työskennellä juuri tässä yrityksessä. Asun perheeni kanssa Joensuussa, joten on hienoa, että kaupungistamme löytyy tämän kokoinen kansainvälinen yritys.

Kerro normaalista työpäivästäsi?

Tavanomaiseen työpäivääni Keypro:lla kuuluu asiakasympäristöissä uusien versiopäivitysten testaaminen. Testaustiimimme tukee sovelluskehittäjien työtä testaamalla eri asiakasympäristöt uusien sovellusversiopäivitysten jälkeen ennen kuin päivityksiä tehdään asiakkaiden käyttämiin ympäristöihin. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. Työhön kuuluu lisäksi dokumentointi sekä tiimityöskentely sekä oman että muiden tiimien välillä. Markkinoinnin työn kuvaan kuuluu mainoskampanjoiden suunnittelua eri asiakkaille, tuloksien keräys sekä raportointi.

Miten rentoudut?

Rentoudun parhaiten viettämällä vapaa-aikaani perheeni parissa ulkoillen ja luonnossa liikkuen. Muita harrastuksiani on aktiivinen uinti ja kuntosaliharjoittelu. Rentoudun myös lukemalla hyvää kirjaa.

blog career story Laura

Mikä on Keyprolla parasta?

Keypro:lla on hyvä työyhteisön sisällä hyvä yhteishenki sekä mukavat tiimikaverit. Työnantaja on joustava ja luotettava, mikä parantaa työmotivaatiota. Pystyn työskentelemään myös etänä, mikä tuo joustavuutta ja vapautta työskentelyyn. Itsensä kouluttamiseen ja kehittämiseen suhtaudutaan myönteisesti yrityksessämme.

Kenelle haluat lähettää terveisiä?

Laitetaan terveisiä yhteistyökumppaneillemme sekä asiakkaille unohtamatta kollegoita sekä tiimikavereita. Aurinkoista jatkoa kaikille!

- Laura

Topics: Rekrytointi
Keypro Finland

Written by Keypro Finland