KOKEILE NYT
1 min read

Rekrytoimme - Asiakastukihenkilö

Sep 5, 2022 7:56:14 AM

Recruit_4

Hei, olemme Keypro, pohjoismainen tiimi, jossa on noin 100 ohjelmistoammattilaista, GIS-asiantuntijaa ja verkkoinsinööriä. Valmistamme ohjelmistoja tietoliikenne- ja kunnallistekniikan suunnitteluun, hallintaan ja optimointiin, jotta kriittistä infrastruktuuria suojataan ja yhteiskunnat voivat jatkaa menestymistä. Vuodesta 1995 lähtien olemme valmistaneet ohjelmistojamme yli 300 asiakkaalle ympäri maailmaa.

Etsimme innostunutta henkilöä liittymään asiakastuen tiimiimme Joensuun toimipisteelle. Toimit osana teknistä tiimiä asiakasrajapinnassa tiimin ja asiakkaiden välisenä kontaktina, yhteistyössä sovelluskehityksen ja asiantuntijapalveluiden yksiköiden kanssa. Työsi on vaikuttaa tuotteidemme ja palveluidemme laadun parantamiseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Olet toimintatavoiltasi ennen kaikkea asiakaslähtöinen. Pidät langat käsissäsi. Toimit rennosti ja ammattitaitoisesti kiireessäkin. Haluat myös kehittää osaamistasi näiden asioiden tiimoilta. Haluat oppia ymmärtämään tuotteidemme tarjoamia mahdollisuuksia ja asiakkaiden tarpeita.

Tehtävässä on mahdollisuus oppia paljon ja monipuolisesti asiakaspalvelusta, avoimen lähdekoodin mahdollisuuksista, tuotteidemme ominaisuuksista sekä joustavasta tiimityöstä monipuolisten työvälineiden avulla. Saat tiimin ja koko yrityksen vahvan tuen työssäsi menestymiseen.

Työkielinä käytämme suomea ja englantia. Ruotsin osaamisesta on hyötyä.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ on kaksivuorotyötä 8-20 välillä, maanantaista per-jantaihin. Työsuhde-etumme ovat joustavat ja monipuoliset. Tällä hetkellä työntekijämme voivat valita tekevätkö töitä etänä vai toimistolla ja jatkossakin työssä on mahdollisuus ainakin osittai-seen etätyöhön.

Eduksi katsotaan jos tunnet jotain näistä Jira/Confluencen, Freshdesk tai Keypron omista järjes-telmistä.

Haluaisimme kuulla sinusta ja osaamisestasi! Kerro, miksi juuri sinä olisit oikea valinta.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen careers@keypro.fi

 

Topics: Rekrytointi
Keypro Finland

Written by Keypro Finland