KOKEILE NYT
1 min read

Uratarinoita: Janne

Mar 20, 2022 6:00:00 AM

Career story blog

Kerro itsestäsi ja miten päädyit Keyprolle töihin?

Janne N, asiakkuusjohtaja ja työskennellyt Keyprolla jo vuodesta 1996. Maailma oli toipumassa 90-luvun lamasta ja silloin kaikki työ oli tervetullutta. Sovin Arin (yrityksen perustaja) kanssa tapaamisen Espoolaiselle huoltoasemalle, jossa hän tarjosi pullakahvit ja palkkasi minut töihin. Aluksi työtehtävänä oli asiakkaiden verkkotietojen sähköistäminen, jota työtä on taidettu tehdä koko yrityksen toiminnan ajan. Oma työnkuva on muuttunut ajan saatossa lukuisia kertoja. Mieleen painuvimpia tehtäviä ovat olleet mm. ”Amerikan valloitus” jossa piti palkata metsäinventoijien porukka Pohjois-Amerikan matkalle vain menolipun kanssa sillä paluupäivämäärästä ei ollut tietoa, aikaa rekrytoinnin aloituksesta koneen lähtöön oli kolme viikkoa. Toinen hauskempi tapaus oli yrityksen ”virallisen” syntymäpäivätervehdyksen vieminen pitkäaikaiselle asiakkaallemme Ollille. Juhlapaikalle oli helppo osata, sillä musiikki kuului kilometrin päähän, ”keittoa” riitti ja syntymäpäiväkakkuna oli Frödinge.

Kerro normaalista työpäivästäsi?

Normaalia työpäivää ei taida olla enää olemassa, sillä päivän mittaan tulee niin paljon keskusteluja ja yhteydenottoja eri kanavista. Jollain tavalla pidän pienestä kiireestä ja paineesta, silloin on vaan pakko tehdä asioita pois käsistä. Hyvä työpäivä on sellainen, jossa kokee pystyneensä auttamaan asiakasta.

Miten rentoudut?

Hevosharrastus antaa sisältöä vapaa-aikaan, siinä ei ole yläikärajaa ja omalta osaltani voi sanoa olevansa vasta uran alkupuolella, vaikka takana on kymmeniä vuosia. Harrastuksessa ja elämässä tunne on aina rahaa tärkeämpää, onpa raha sitten tulossa tai menossa. Talvisin pidän verkkoja jään alla ja hiihtelen muutamia satoja kilometrejä.

blog career story Janne

Mikä on Keyprolla parasta?

Keyprolla työskentelystä olen pitänyt eniten siitä, että on saanut toteuttaa itseään, harvoin minulle kukaan on töitä määrännyt mutta silti tekemistä on riittänyt. Työyhteisö on ollut tiivis ja alkuaikoina vielä nykyistäkin tiiviimpi, jokaiselta on voinut kysyä neuvoa ja sitä on myös saanut.

Kenelle haluat lähettää terveisiä?

Arille, firman perustajalle iso kiitos luottamuksesta ja mahdollisuudesta olla osana tätä yhteisöä.

- Janne

Keypro Finland

Written by Keypro Finland