KOKEILE NYT
1 min read

Uratarinoita: Nam

May 1, 2022 6:00:00 AM

Career story blog

Nimi ja työnimike: Nam Le Hoang (voit kutsua minua Namiksi). KeyDuctin tekninen tuotepäällikkö.

Kerro itsestäsi ja miksi hait tähän työhön Keyprossa?

Olen vietnamilainen, tulin Suomeen 5 vuotta sitten opiskelemaan tietojenkäsittelytieteen maisteriksi (pääalat: koneoppiminen ja äänenkäsittely). Ensimmäisen vuoden jälkeen suoritin kaikki opintopisteet ja löysin työpaikan opinnäytetyötä tehdessäni. Ystävä, joka oli jo työskennellyt Keyprolla, esitteli minut Janne K:lle ja pääsin tätä kautta kehittäjäksi.

3 vuoden jälkeen opin paljon tekniikasta ja myös tuotteesta. Kun entinen Tuotepäällikkö Tero jäi eläkkeelle, ajattelin kokeilla uutta tehtävänkuvaa. Yhä useammat suomalaiset asiakkaat alkavat käyttää englantia työssään, ja meillä on myös oma tuotemarkkinointipäällikkö, joka voi auttaa saamaan yhteyden asiakkaaseen ja heidän tarpeensa selkeästi esille.

Kerro normaalista työpäivästäsi?

Minulla on yleensä aikaa kehittäjien ohjaamiseen ja ja heidän töiden suunnitteluun 0,5-2 tuntia aamulla ja sen jälkeen sarja tapaamisia. ja 0,5-1 tunti klo 16:00 jälkeen. Joskus jos jokin kriittinen ongelma ilmenee, jään hieman myöhään töihin.

Kuinka rentoudut vapaa-ajalla?

Pelien isännöinti ja mod-pelien kirjoittaminen. (GTA V, Ark Survival, Conan exiles). Myös muiden sovellusten kirjoittaminen (kauppa, karaoke, valokuvasuodatin tietokonenäkö, puheanalyysi) ja
matkustaminen, mutta ei kovin helposti koronatilanteessa. Matkustan nykyään vain Suomen sisällä.
Muut harrastukset: musiikki, kirjat (detektiivistä ja kosmisesta), Netflix, disney +, csgo.

Mikä Keyprossa on parasta?

Työkulttuuri on hyvä. Johtajat ovat erittäin tukevia. Toimisto on siisti ja siisti, kaikki varusteet mukavia. Kehittäjät kasvavat erittäin nopeasti Keyprossa (en ole varma, onko se hyvä vai huono 🙂)

-Nam

Topics: Rekrytointi
Keypro Finland

Written by Keypro Finland