KOKEILE NYT
1 min read

Uratarinoita: Noora

May 15, 2022 6:00:00 AM

Career story blog

Nimi ja titteli: Noora ja toimin Tuotemarkkinointipäällikkönä (KeyAqua, KeyGas, KeyDH)

Kerro itsestäsi ja miksi hait Keyprolle töihin?

Heippa! Minä olen Noora, 32, vesi-insinööri Kouvolasta. Olin aikaisemmin vesilaitoksella suunnittelupuolella töissä, ja siirryin pari vuotta sitten Keypron puolelle. Tässä työssä kiehtoi kansainvälisyys ja paikkariippumattomuus, ja mahdollisuus päästä vaikuttamaan globaalisti tärkeisiin teemoihin ympäristö- ja vesialalla ja kehittämään ja innovoimaan yhdessä niihin ratkaisuja.

Kerro normaalista työpäivästäsi?

Jokainen päivä on erilainen. Isoin yksittäinen työtehtäväni on määritellä tuotteiden tulevaisuutta, sekä ylätasolla että konkreettisesti. Joskus käydään asiakkaiden tai partnereiden kanssa läpi kehitettäviä asioita, esimerkiksi käytettävyystestausten tai kehityspalaverien muodossa. Joskus teen markkinoinnin tehtäviä, kuten tuotekuvauksia tai videoita. Joskus käännän asiakkaan näkökulmaa meidän teknisille asiantuntijoille, ja joskus käännän teknisiä näkökulmia asiakkaan kielelle. Lisäksi pidän vesitekniikan koulutuksia talon sisällä. Joka tapauksessa työ pitää sisällään sekä visiointia ja ideointia, että konkretiaa ja teknistä näkökulmaa. Työ vaatii siis sekä luovuutta, että insinöörimäistä lähestymistapaa. Pidän siitä yhdistelmästä.

Miten rentoudut?

Lähden soutuveneellä lähisaareen riippumatolla yöksi. Tai mitä tahansa mikä tapahtuu ulkona. Uusin harrastukseni on vapaasukellus, ja rakastan sitä rauhan tunnetta mikä pinnan alla on.

noora-jpegKuva: Luonnossa liikkuminen on minulle tärkeä tapa palautua ja rentoutua, ja opiskelen tällä hetkellä työn ohella eräoppaaaksi

Mikä on Keyprolla parasta?

Parasta on yhdessä tekeminen, esimerkiksi kehityspalaverit asiakkaiden kanssa tai ideoinnit tiimiläisten kanssa. Työkavereiden tuki ja kannustava ilmapiiri. Myös se tuntuu hienolta, kun saa jonkun tavallaan pienen mutta kuitenkin tosi tärkeän ikuisuusprojektin maaliin. P.s. Yksityiskohtana vielä: Kartat on aina olleet lähellä mun sydäntä, on mielekästä tehdä töitä niiden parissa!

Kenelle haluat lähettää terveisiä?

No ainakin meidän kaikille tiimiläisille, jotka jaksavat aina selittää minulle teknisiä seikkoja, jotka ei aina kerralla mene perille. Lisäksi tietysti partnereille ja asiakkaille. Teidän kanssa on tosi mukava viedä yhteisiä tärkeitä asioita eteenpäin. Toivottavasti pian taas nähdään!

-Noora

Topics: Rekrytointi
Keypro Finland

Written by Keypro Finland